VELKOMMEN TIL

 

 

Forside

 

       Klinikkens behandlingstilbud

Kognitiv Terapi

Tankefeltterapi (TFT/EFT)

TAT®

AIT

Soul Body Fusion®

Vægttabs-workshop

 

NYT! Stressbehandling i gruppe

 

TFT/EFT og malekursus

Praktiske oplysninger

Min baggrund

Kontakt

Links

Galleri

 

 

 

 

Århusvej 22 A

8500 Grenå

Tlf. 86 32 75 10 

 

Jeg træffes bedst ml. kl. 12.00 og 13.00.

_______________________________________________________

                                                                                                                    

KLINIKKENS BEHANDLINGSTILBUD       

 

Jeg har specialiseret mig i behandling af 
depression, angst og fobier, - herunder tandlægeskræk og eksamensangst, stress, traumer og lavt selvværd, men tilbyder også behandling af en række andre psykiske problemer.

Terapeutisk 

tager jeg afsæt i Kognitiv Terapi, som har dokumenteret  god effekt specielt i forhold til angst og depression. Men det er de senere år mere og mere blevet ved afsættet.

 

Jeg bruger dog stadig nogle af de bedste redskaber i Kognitiv Terapi, men foretrækker på grund af energipsykologiens hurtighed og effektivitet, at arbejde med forskellige nye terapiformer indenfor dette område (TFT/EFT, TAT, AIT).

 

Energipsykologi: Fremtidens behandlingsmetode.

Siden begyndelsen af 2007, hvor jeg uddannede mig til Tankefelt Terapeut, har jeg udforsket forskellige nye terapiformer indenfor det energipsykologiske felt, eksempelvis TAT og AIT, og kan derfor tilbyde mine klienter en bred vifte af effektive behandlingsmetoder.

 

Såvel TFT/EFT som TAT og AIT er virkningsfulde i forhold til de fleste problemer og er specielt effektive i angst-, stress- og traumebehandling.

 

Jeg har arbejdet med TAT (Tapas Acupressure Technique) siden 2008, og er blevet mere og mere glad for at arbejde med denne metode, bl.a. fordi det er en let, hurtig, effektiv og samtidig meget nænsom metode.

 

Den udmærker sig desuden ved ikke at udsætte personen for retraumatisering og ved at gøre det muligt at arbejde med flere problemområder/traumer ad gangen. TAT er et fantastisk redskab til at fjerne negative erindringer, tanker og følelser.