Klinikkens behandlingstilbud

Århusvej 22 A

8500 Grenå

Tlf. 24 20 64 30


www.mariannesander.dk

Jeg træffes bedst ml. kl. 12.00 og 13.00.

_____________________________________

 

KLINIKKENS BEHANDLINGSTILBUD       

 

Jeg har specialiseret mig i behandling af 

stress, traumer, depression, lavt selvværd, angst og fobier, - herunder tandlægeskræk og eksamensangst, men tilbyder også behandling af en række andre psykiske problemer.

 

Terapeutisk

tager jeg afsæt i Kognitiv Terapi, som har dokumenteret god effekt specielt i forhold til angst og depression. Men det er de senere år mere og mere blevet ved afsættet.

 

Jeg bruger dog stadig nogle af de bedste redskaber i Kognitiv Terapi, men foretrækker på grund af energipsykologiens hurtighed og effektivitet, at arbejde med nye terapiformer indenfor dette område.

 

Energipsykologi: Fremtidens behandlingsmetode.

Siden begyndelsen af 2007, hvor jeg uddannede mig til Tankefelt Terapeut, har jeg udforsket forskellige nye terapiformer indenfor det energipsykologiske felt og kan tilbyde mine klienter en bred vifte af virkningsfulde behandlingsmuligheder.

 

Mit foretrukne behandlingsredskab er dog TAT (Tapas Acupressure Technique) som jeg 

har arbejdet med siden 2008. Jeg er blevet mere og mere glad for at arbejde med denne metode, bl.a. fordi det er en let, hurtig, effektiv og samtidig meget nænsom metode.

 

Samtidig er TAT en selvhjælpsmetode, som det er let at lære at bruge på sig selv.

 

Den udmærker sig desuden ved at minimere risikoen for retraumatisering og ved at gøre det muligt at arbejde med flere problemområder/traumer ad gangen. TAT er et fantastisk redskab til at fjerne negative erindringer, tanker og følelser. 


Det er gennem årene blevet mere og mere naturligt for mig at arbejde kropsorienteret og forstå samspillet mellem krop og sind som en uadskillelig helhed.


At krop og sind er forbundne, og at vore tanker og følelser har stor indflydelse på vores adfærd er accepteret i vide kredse og er en af grundantagelserne i den kognitive terapi. 


At tanker og følelser desuden spiller en stor rolle for vores fysiske velbefindende, og dermed har indflydelse på sygdom og sundhed, viser sig ofte tydeligt, når jeg anvender traumebehandlingsmetoden TAT som redskab.

_________________________________