NYT! Stressbehandling i gruppe

Århusvej 22 A

8500 Grenå

Tlf. 86 32 75 10

Jeg træffes bedst ml. kl. 12.00 og 13.00.

_______________________________________________________

STRESS-FRI OG LYKKELIG.


På kurset vil du lære at bruge TAT®, som er en værdifuld traumebehandlings-teknik, til at blive fri for stress og til at fjerne de traumer eller mønstre, som forhindrer dig i at føle dig lykkelig.

 

Bemærk at der er gives 10% rabat på nedenstående og kommende kurser ved tilmelding til mit nyhedsbrev.

Gå til forsiden for at tilmelde dig nyhedsbrevet.


INDHOLD:

På kurset vil du lære at bruge TAT®, som er en værdifuld traumebehandlings-teknik, til at blive fri for stress og få det godt.


Gruppeforløbet vil bestå af både undervisning, øvelser, opgaver og behandling


MÅLGRUPPE:

Forløbet henvender sig til alle med alvorlig stressbelastning, som ønsker at bruge moderne selvhjælpsmetoder, som kan medvirke til at reducere og fjerne stress-symptomer her og nu og afkorte sygemeldings-periode på længere sigt og få det bedre end før.


Stress er blevet en faktor, som det er blevet nødvendigt for mange mennesker at forholde sig til i hverdagen. Mange føler sig rigtig pressede i dagligdagen, har svært ved at finde ro og må lade sig sygemelde med alvorlige stress-symptomer.


Jeg får et stigende antal klienter, som er blevet syge af stress og har også selv her i foråret mærket symptomer på stress og været tvunget til at gøre noget ved situationen.


Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, siges det, - og det er sandt.


Mine egne symptomer på stress førte til, at jeg fandt frem til en ny måde at bruge mit foretrukne redskab TAT - og de førte også til, at jeg fik ideen til at kombinere forskellige metoder i en afspændings-lydfil.

Jeg har siden da afprøvet metoderne i forhold til mine stress-klienter, som mærker den samme positive virkning som jeg selv.


Nu vil jeg gerne dele mine erfaringer med flere, - og samtidig forventer jeg, at behandling og undervisning i grupper vil tilføre noget værdifuldt for alle.