Klinikkens behandlingstilbud

Århusvej 22 A

8500 Grenå

Tlf. 86 32 75 10

Jeg træffes bedst ml. kl. 12.00 og 13.00.

________________________________________

 

KLINIKKENS BEHANDLINGSTILBUD       

 

Jeg har specialiseret mig i behandling af 

depression, angst og fobier, - herunder tandlægeskræk og eksamensangst, stress, traumer og lavt selvværd, men tilbyder også behandling af en række andre psykiske problemer.

 

Terapeutisk 

tager jeg afsæt i Kognitiv Terapi, som har dokumenteret  god effekt specielt i forhold til angst og depression. Men det er de senere år mere og mere blevet ved afsættet.

 

Jeg bruger dog stadig nogle af de bedste redskaber i Kognitiv Terapi, men foretrækker på grund af energipsykologiens hurtighed og effektivitet, at arbejde med forskellige nye terapiformer indenfor dette område (TFT/EFT, TAT, AIT).

 

Energipsykologi: Fremtidens behandlingsmetode.

Siden begyndelsen af 2007, hvor jeg uddannede mig til Tankefelt Terapeut, har jeg udforsket forskellige nye terapiformer indenfor det energipsykologiske felt, eksempelvis TAT og AIT, og kan derfor tilbyde mine klienter en bred vifte af effektive behandlingsmetoder.

 

Såvel TFT/EFT som TAT og AIT er virkningsfulde i forhold til de fleste problemer og er specielt effektive i angst-, stress- og traumebehandling.

 

Jeg har arbejdet med traumebehandlingsmetoden TAT (Tapas Acupressure Technique) siden 2008, og er blevet mere og mere glad for at arbejde med denne metode, bl.a. fordi det er en let, hurtig, effektiv og samtidig meget nænsom metode.

 

TAT er en selvhjælpsmetode, som er meget enkel og let at lære at bruge på sig selv.

 

Den udmærker sig desuden ved ikke at udsætte personen for retraumatisering og ved at gøre det muligt at arbejde med flere problemområder/traumer ad gangen. TAT er et fantastisk redskab til at fjerne negative erindringer, tanker og følelser.